Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2015 07:23 - ВОДАТА- УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК:ЗА РАК- СЪЩО
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2417 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 13.11.2015 07:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ВОДА   - ИСТОРИЯ, КАК СТАВА  УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК:   Въпреки че е на последно място  В КНИГАТА  на Тай Болинджър  „Лечение на рака“  водата е  най-важната. Без храна пове-чето хора ще умрат за около месец. Без вода смъртта настъпва за по-малко от десетина дни. Водата съставлява повече от 70 процента от човешкия организъм, около 90 процента от кръвта и около 85 процента от мозъка. Проблемът на повечето от нас е, че в търговската мрежа ни се предлага списък със заместители на водата и когато сме жадни, пием безалко-холни напитки или най-новото „спортно питие‖, натъпкано със захар. Американците пият кафе, безалкохолни напитки, бира и всичко друго, което може да се купи. А забравят да пият достатъчно вода. Така е и с българите!

Много хора пият дестилирана или осмотична вода, но според мен това е мъртва вода. Да, повечето от вредните химически вещества са премахнати, но липсват също и алкалните минерали и кислород, тъй като тя е „киселинна‖. Моето семейство пие вода от чешмата, филтрирана с филтър за вода „Big Berkey‖, който филтрира оловото, арсена, хлора, флуо-рида и др. Резултатът е чиста вода. По-рано пиехме бутилирана вода, но се тревожехме заради просмукването на пластмасата във водата. Затова преминахме на филтрирана вода. Ако сте жадни, това означава, че клетките ви вече са обезводнени.

 

Сухата уста обикновено е последният видим белег на обезводняване. Това е така, защото жажда не възниква, дока-то телесните течности не се изчерпят доста под нивото, необходимо за оптимално функ-циониране. Според статистически данни 90 процента от хората съществуват в хронично състояние на обезводняване. Начин да се разбере, че сте обезводнени, е да проверите цвета на урината си. Ако е тъмна, вероятно сте обезводнени. Лекарите рядко изтъкват лечебните свойства на водата. Покойният д-р Ферейдун Батман-желидж (наричан още д-р Ватман) изучава влиянието й върху човешкия организъм и от-крива, че водата е едно от най-добрите средства за облекчаване на болката и е подходяща за превенция. Неговите открития показват, че хроничната дехидратация причинява болка и много дегенеративни болести, които могат да бъдат предотвратени и излекувани само чрез увеличаване на приема на вода.

 

Д-р Батман е роден в Иран през 1931 г. Практикува медицина във Великобритания преди да се върне в Иран, където играе ключова роля в развитието на болниците и медицинските центрове. По време на Иранската революция през 1979 г. д-р Батман е затворен за тридесет и един месеца в скандалния затвор „Евин‖ поради политически причини. Точно там той открива лечебните свойства на водата. Една нощ д-р Батман трябва да лекува друг затвор-ник, получил парализираща болка от пептична язва. Без да има лекарства на разположение, д-р Батман му дава две чаши вода. След няколко минути болката изчезва. Докторът казва на болния затворник да пие по две чаши вода на всеки три часа и болката напълно изчезва през оставащите му четири месеца в затвора. Докато е в затвора, д-р Батман успешно леку-ва само с вода над 3 000 други затворници, страдащи от възникнала от стрес язвена болест. Докато е в затвора, докторът провежда задълбочени изследвания за медицинското влияние на водата при предотвратяване и облекчаване на много болезнени и дегенеративни болес-ти. Затворът „Евин‖ се оказва идеална „лаборатория‖. И въпреки че му предлагат пред-срочно освобождаване, д-р Батман решава да остане зад решетките още четири месеца, за да завърши наблюденията си върху връзката между обезводняването и активната пептична язва. Докладът за неговите открития е публикуван като уводна статия на Списанието по клинична гастроентерология през юни 1983 г. След освобождаването си от затвора през 1982 г. д-р Батман напуска Иран и идва в Амери-ка. През 1992 г. написва своята изключителна книга „Тялото жадува за вода‖, която е пре-ведена на 15 езика и продължава да вдъхновява читатели по целия свят. В нея той заявява, че пресъхналата уста не е надежден показател за обезводняването. Организмът сигнали-зира за недостига на вода, като произвежда болка. Обезводняването предизвиква болка и много дегенеративни заболявания, включително астма, артрит, високо кръвно налягане, ангина, диабет при възрастните, лупус еритематодес и множествена склероза.

Вестта на д-р Батман към света е: „Вие не сте болни, вие сте жадни. Не лекувайте жаждата с лекарства!‖. Научете повече за водата на www.watercure.com . 285

Гореща дискусия предизвиква твърдението на д-р Батманжелидж, че дехидратацията може би е един от факторите за рака и автоимунните заболявания, включително СПИН.

КНИГИТЕ МУ НА https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B6&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=EXFFVqnVC8KMsAHv0qP4CA




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. zaw12929 - ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЪЛГО...
13.11.2015 07:35
ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ С ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ-
ЗА ДА ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯ, ДОРИ СОЦИАЛНА, ПАК Е НЕЩО. АКО И НА СТО СТЕ РАБОТОСПОСОБЕН И ЗА ТОВА МИСЛЕТЕ ЩОМ СТАНЕТЕ НА 42- ВЕЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ДА ИМАТЕ УРЕД ЗА МЕРЕНЕ НА КРЪВНОТО И ДА ГО ПОДДЪРЖАТЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА. ХАПЧЕТО УБИВА!
цитирай
2. zaw12929 - ПОМНЕТЕ: ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ...
13.11.2015 07:39
ПОМНЕТЕ: ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ: ЯЖТЕ МАЛКО,
НЕ БЪДЕТЕ РАБОТОХОЛИК, МНОГОТО ГОВОРЕНЕ ПРАВИ БРЪЧКИ,
ЗЪБИТЕ ПАДАТ
ПОНЕ ЕДНА МОЛИТВА ДНЕВНО Е ВСЕ ПАК САМООЦЕНКА ...
БОГ ДАВА, АМА В КОШАРА НЕ ВКАРВА!
цитирай
3. aip55 - Добър и поучителен
13.11.2015 08:03
постинг!
Но би ли ме посъветвал от къде мога да си купя този филтър ,,„Big Berkey"?
цитирай
4. kvg55 - Пия си вода във всички случаи. От ...
13.11.2015 08:43
Пия си вода във всички случаи. От време на време, при случай пия и газирани напитки - газирана вода, кока-кола, фанта, лимонада и никакви други чорболяци.
Стремя се да пия много вода, което смятам за полезно в няколко направления -
бъбреците, главата, кожата, общо състояние.
Поздрави за полезната информация.
цитирай
5. zaw12929 - Една жена доказа, че ракът на гър...
13.11.2015 08:44
Една жена доказа, че ракът на гърдата може да бъде победен с шепа подправки и специално подбрани храни
Тя ръси ястията си щедро с куркума, вместо да трови организма си със силни лекарства.Тя е доказателство за онова, което може да направи силната воля за живот, комбинирана с правилно хранене и балансиран дневен режим. Историята на Вики е история на една смела и упорита жена, открила най-естествения начин за своето оздравяване.
Историята
Една пациентка с рак на гърдата разказва пред „Дейли мейл“ как е отказала приема на силни лекарства, след като е била оперирана, и избрала възстановяването й да зависи от нискокалорична и пикантна диета.
Вики Сиуърт е на 44 години, от Плимът, Англия. Собственичка е на малка галерия. След като е оперирана от рак на гърдата, тя е притеснена за възможните странични ефекти от лекарството, което са й предписали. Затова на своя глава стартира специален хранителен и двигателен режим, който има за цел да защити здравето й. Той включва леки храни и подбрани физически упражнения.
Вики Сиуърт днес
След като е била подложена на химиотерапия, лъчетерапия и оперативно лечение, Мис Сиуърт разбира, че нейната диета е важна част от възстановяването й. Тя не отрича официалната медицина, но е факт, че точно нейният режим на хранене сега е обект на академично изследване. Пълните резултати ще бъдат публикувани през 2013 година и това със сигурност ще помогне на много жени, които споделят съдбата на Вики.
В началото англичанката прави собствено проучване кои храни имат положително въздействие върху нейния увреден от болестта организъм и започва да ги тества.
След операцията, при която са отстранени млечните й жлези и лимфни възли, тя съобщава на лекарите, че няма да приема препарата Тамоксифен по време на ремисията и ще използва диетата си като „лекарство“ за борба с рака. Това се случва преди 4 години. Днес Вики е спечелила окончателно битката с ужасното заболяване.
Лекарите, разбира се, били леко скептични в началото:
„Когато им казах, че смятам да се лекувам само с хранителен режим, те просто ме посъветваха да поддържам естрогена в норми, което може да се постигне и с лекарство. Ниското ниво на този хормон е важно за моето оздравяване. Ако успея, то след това пред мен няма да има никакви пречки“, разказва Вики.
Тя допълва: „Лекарите в никакъв случай не са казали, че диетата ми няма да помогне при борбата с рака. Тя е в състояние да се справи с клетките-убийци така, както всеки един по-специален хранителен режим може да елиминира, което и да е друго заболяване.“
Официалната медицина не отрича, че начинанието на Вики може да приключи с успех. Това плюс надеждата, че ще се излекува, дават на болната жена допълнителна мотивация. И тя започва да се храни…
цитирай
6. zaw12929 - постинг! Но би ли ме посъветвал от ...
13.11.2015 08:47
aip55 написа:
постинг!
Но би ли ме посъветвал от къде мога да си купя този филтър ,,„Big Berkey"?

В България няма нужда от този и от филтър и това е описано в книгите на доктор Батманжелиндж линкът даден горе в текста с препратка
Успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14254912
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68327
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930